Nazima

Nazima Ramdin | Powervrouwen in beeld

Powervrouw Nazima ken ik via Free a Girl. Zij is net als ik regio ambassadeur van deze organisatie.

Omdat ik haar ook een hele krachtige vrouw vind met een inspirerend verhaal, heb ik haar toegevoegd aan de serie Powervrouwen in beeld.

Lees hieronder, een deel, van haar verhaal. Wil je meer over Nazima weten? Koop dan het boek! 

Nazima Ramdin | Powervrouwen in beeld

Nazima Ramdin studeerde na de mavo en de havo in 2005 Communicatie & Media aan de Hogeschool en is afgestudeerd in Beleveniscommunicatie (Bachelor).

Daarna volgde zij de Masterclass Arbeidsmarktcommunicatie en heeft zij bij bureau Zuidema de training Inzicht in Invloed gevolgd (2014). Zij is eigenaar van het bedrijf: NR Communicatie & Events, heeft een samenwerking met International Business Development Academy & International Sports management Academy in de rol van Business Development Director.

Nazima is in dienst van de Rijksoverheid als Campagnemanager, senior Communicatie adviseur en projectleider. Daar houdt zij zich bezig met arbeidsparticipatie, diversiteitbeleid en veiligheid. Zo heeft zij als campagnemanager de campagne “wees duidelijk over agressie” uitgezet binnen alle gemeenten in NL

Zij draagt goede doelen een warm hart toe en is regioambassadeur van de stichting Free A Girl, waarbij zij met name de actie Lock me Up to Free a Girl in Den Haag organiseert.

Met haar bedrijf NR Communicatie & Events heeft zij in 2015 het concept NR RED Carpet Kurhaus bedacht, georganiseerd en uitgevoerd in zowel 2016 als 2017. Tijdens dit evenement ontvangt zij 300-500 gasten. Op 17 maart 2018 organiseert ze voor de derde keer dit evenement. Het verbinden van onze mooie samenleving, was haar motivatie om deze avond te organiseren.

Nazima wordt ook regelmatig gevraagd als als presentator, gespreksleider, spreker & trainer/coach.

Waarom koos je voor deze locatie?

“Ik vind dit één van de mooiste gebouwen van Nederland, ik vind het heel toonaangevend. Sinds een paar jaar zijn er nieuwe eigenaren en zij hebben het Kurhaus mooi gerenoveerd Tot het moment van de overname was er veel achterstallig onderhoud en liep het slecht. Het pand is nu weer in zijn oude glorie herstelt.”

Wil je meer over Nazima weten? Koop dan het boek! 

Waarom ik Nazima een Powervrouw vind.

Nazima is een vrouw die heel goed weet wat ze wil en daar honderd procent voor gaat. Haar leven kwam niet op een presenteerblaadje, maar dat heeft haar niet weerhouden om haar dromen na te jagen. Ze klaagt niet, ze doet er wat aan.  Wat ze doet, doet ze goed en met volle overtuiging. Dat heeft haar gebracht tot waar ze nu is.  Ze wil alles uit het leven halen wat er in zit, maar blijft oog houden voor haar omgeving. Ondanks haar drukke bestaan, blijft ze oog houden voor haar omgeving. Een steun en toeverlaat voor de mensen die zij lief heeft. De tekst van het lied dat ze uitkoos van Beyoncé is Nazima op het lijf geschreven!

Ik wil dit boek

Nazima koos het lied: “I was here” van Beyoncé. Waarom ze voor dit lied koos, lees je in het boek Powervrouwen in beeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *