Yvonne

Power-Vrouw- Yvonne | Léontine van Geffen-Lamers

Yvonne leerde ik kennen tijdens een avond van de Rotary waar ik lid van ben. Yvonne gaf een bevlogen presentatie over haar vak en ik dacht: haar moet ik hebben voor deze serie. Yvonne vertelde wel over haar vak als advocaat, maar vooral wat ze daarin belangrijk vindt. Niet zo zeer ‘scoren’, maar vooral er samen uit komen, de menselijke maat. Dit sprak mij erg aan.

Yvonne Rosina is advocaat, dit is haar website

Power-Vrouw- Yvonne | Léontine van Geffen-Lamers

Waarom koos je voor de Posbank?

“Ik ging hier vroeger met mijn ouders naar toe. Ik kan zonder wegwijzer de weg niet meer vinden, weet niet precies meer hoe en waar we liepen, maar ik weet wel hoe ik mij voelde als we hier waren. Mijn kleine handje in papa’s hand – mijn vader is inmiddels overleden – en dan beukennootjes zoeken. De rust die het gaf, de energie van de bomen. Het staat voor mij voor een hele fijne periode in mijn leven. Het voelt heel bijzonder om hier weer terug te zijn.”

Meer weten over Yvonne? Koop dan het boek! 

Yvonne koos voor het lied “This is mu life” van Shirley Besy. Waarom ze voor dit lied koos, lees je in het boek Powervrouwen in beeld

Het boek “PowerVrouwen in beeld” is nu te koop. Hierin is nog meer te lezen over deze PowerVrouw. Het boek is te koop via de webwinkel op deze site en via de officiële (online) boekwinkels.

Nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *