Elis

Powervrouw Elis Ligtlee

Elis ken ik via mijn werk als fotograaf voor de gemeente Brummen. Verschillende keren mocht ik haar fotograferen samen met een wethouder, die haar huldigde vanwege een kampioenschap die ze gewonnen had. Ze won er nog al wat, dus je snapt, we zagen elkaar nog wel eens 😉

Elis won in 2016 een gouden medaille tijdens de Olympische Spelen. Als je meer wilt weten over Elis, kijk dan op haar website.

Powervrouw Elis Ligtlee | LĂ©ontine van Geffen-Lamers
Powervouw Elis Ligtlee

Waarom koos je voor je eigen huis?

“Dit is de plek waar ik rust vind. Zeker na de spelen kon ik hier de drukte achter mij laten. De deur dichtdoen en denken ‘ik ben thuis’. Hier zit ik rustig op de bank en is er niemand die iets van mij verwacht.  Ik ben veel weg, dan is het fijn om hier thuis samen te zijn met mijn vriend. Na de spelen werd ik echt geleefd. Ik vind alles leuk, dus ik pak alles met beide handen aan. Dat is behalve leuk ook best heel vermoeiend. Gelukkig heb ik een manager die mijn agenda beheert, want de trainingen moeten natuurlijk ook gepland worden in combinatie met al die afspraken. Daarnaast heb ik ook nog een huis dat ik moet onderhouden. Soms had ik in een week vier of vijf afspraken en dan niet alleen hier in de buurt, maar ook bijvoorbeeld in Hilversum of Amsterdam. Ik heb er wel Ă©cht van genoten en ik geniet er nog steeds van. Dus het is ‘t mij allemaal waard.”

Meer weten over Elis? Koop dan het boek! 

Elis koos voor het lied “Till I collapse” Eminem. Waarom ze voor dit lied koos, lees je in het boek Powervrouwen in beeld

Het boek “PowerVrouwen in beeld” is nu te koop. Hierin is nog meer te lezen over deze PowerVrouw. Het boek is te koop via de webwinkel op deze site en via de officiĂ«le (online) boekwinkels.

Nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *