Ellen

Power-Vrouw- Ellen | Léontine van Geffen-Lamers

Toen ik aan deze serie begon wilde ik geen vrouwen fotograferen die ik niet kende. Die lat lag toen voor mij te hoog. In een blog die ik voor T.A.P. (Talks sbout Photography) schreef ik, vertelde ik daar nog over.

Toen ik in november, bijna een jaar later, de tegenprestaties voor de crowdfundingsactie moest bedenken vond ik het een goed idee om een plek vrij te houden voor een vrouw die zou willen betalen om in het boek te komen. Het risico zou zijn dat ik haar niet zou kennen. Inmiddels had ik zelfvertrouwen gekregen en durfde ik het aan, sterker nog, het leek mij een leuke uitdaging!

En dat was het! In plaats van dat ik Ellen vond (zoals de andere vrouwen) vond Ellen mij. Ze wilde graag mee doen. Ellen interviewen en fotograferen was niet alleen leuk en gezellig, ook erg inspirerend. Super leuk vond ik het natuurlijk dat Ellen zich liet fotograferen in een monumentaal pand, in een prachtige gang. Ze wist niet van mijn dagelijkse werk als monumentenfotograaf. Dat maakt het alleen maar nóg bijzonderder dan het al was.

Ellen is ondernemer en eigenaar van het bedrijf Artra

Power-Vrouw- Ellen | Léontine van Geffen-Lamers

Waarom koos je voor de deze plek, in jouw kantoor?

“Het liefst zou ik voor een witte muur gefotografeerd worden, omdat mij het niet uitmaakt waar ik ben. Binnen, buiten, hier of ergens anders. Ik red mij wel. Met panden heb ik niks, maar ik vind het wél heel fijn om in een prettige omgeving te zitten. Dat vind ik wel belangrijk. In dit pand voel ik me erg thuis, dat is fijn.”

Meer weten over Ellen? Koop dan het boek! 

Ellen koos voor het lied “Run the world (Girls)” van Beyoncé. Waarom ze voor dit lied koos, lees je in het boek Powervrouwen in beeld

 

Het boek “PowerVrouwen in beeld” is nu te koop. Hierin is nog meer te lezen over deze PowerVrouw. Het boek is te koop via de webwinkel op deze site en via de officiële (online) boekwinkels.

Nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *