Jojanneke

Power-Vrouw- Jojanneke | Léontine van Geffen-Lamers

Toen ik een afspraak maakte met Jojanneke, had ik haar alleen nog maar telefonisch gesproken. Via een gezamenlijke opdrachtgever (Schakel&Schrale) kwam ik haar op het spoor. Ik zocht namelijk een bouwvrouw en ik was haar nog niet tegengekomen. Gelukkig werd ik door mijn klant op het goede spoor gezet.

Leuk om een vrouw te ontmoeten die weet hoe het is om vooral met mannen te werken. Ik deed dat ook jaren en in zekere zin nu weer. Ik fotografeer ze aan het werk 😉

Jojanneke is decoratie- en restauratieschilder en eigenaar van Davique

Power-Vrouw- Jojanneke | Léontine van Geffen-Lamers

Je koos voor je atelier. Waarom deze plek?

“Het fijne van deze plek is dat het letterlijk naast de deur is. We hebben een zoon van negen. Nu kan ik, als dat nodig is, eventjes naar het atelier en kan hij naar mij toe komen als hij dat wil. Ik kan hier heel flexibel werken. Ik heb een grote ruimte om projecten uit te voeren, zoals windvanen vergulden of schilderijen maken. Die kan ik hier laten staan en er zo weer mee aan de slag kan als ik terugkom. Ik heb veel licht door de grote ramen en de lampen. Perfect om het werk goed te kunnen zien en te behandelen.”

Meer weten over Jojanneke? Koop dan het boek! 

Jojanneke koos voor het lied “One” van u2. Waarom ze voor dit lied koos, lees je in het boek Powervrouwen in beeld

Voor wie het lied van U2 niet kent, hieronder kun je het luisteren.

Het boek “PowerVrouwen in beeld” is nu te koop. Hierin is nog meer te lezen over deze PowerVrouw. Het boek is te koop via de webwinkel op deze site en via de officiële (online) boekwinkels.

Nieuwsbrief

1 reactie op “Jojanneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *