Diana

Power-Vrouw- Diana | Léontine van Geffen-Lamers

Diana leerde ik kennen via een 2 daagse Masterclass van Michael Pilarzyck. We waren daar alle twee alleen en kwamen aan de praat. Dat voelde gelijk vertrouwt. Eenmaal in de zaal ben ik naast Diana gaan zitten.Tijdens de avondsessie werd ik emotioneel van wat er gebeurde, maar dat was net erg. Naast Diana voelde ik mij vrij om mijn tranen te laten lopen. Helaas wonen we ver uit elkaar waardoor we elkaar weinig spreken, maar toen we elkaar ontmoetten om deze foto’s te maken, raakten we niet uitgepraat.

Diana de Nijs is administratief medewerker en eigenaar van webshop Didel.

Power-Vrouw- Diana | Léontine van Geffen-Lamers

Waarom koos je voor deze plek, bij jouw thuis?

“Ik denk dat dit de enige plek op de wereld is waar ik écht Diana kan zijn. Als ik hier binnenkom voel ik mij trots. Dit is zó mijn huis! Vanaf dat het te koop stond wist ik dat het mijn huis zou worden. Zelfs toen er nog geen meubelstuk instond, voelde het als een warme en goede plek.  Het huis is niet zo heel groot en dat vind ik fijn, ik hou niet van groot. Het is helemaal goed. Als ik hier in mijn eentje op de bank zit, merk ik dat ik echt kan genieten van mijn huis, zonder dat daar een tv voor aan hoeft te staan. Dit is de plek waar ik de rust heb om mijn creativiteit zijn vrije gang te laten gaan.”

Meer weten over Diana? Koop dan het boek! 

Diana koos voor het lied “Man in the mirror” van Michael Jackson. Waarom ze voor dit lied koos, lees je in het boek Powervrouwen in beeld

Het boek “PowerVrouwen in beeld” is nu te koop. Hierin is nog meer te lezen over deze PowerVrouw. Het boek is te koop via de webwinkel op deze site en via de officiële (online) boekwinkels.

2 reacties “Diana

  1. Conny zegt:

    Heel mooi..
    Diana is zeker een powervrouw.
    Ze neemt wat op haar weg komt, bekijkt het kritisch en gebruikt het als het haar “past”.
    Groeit en bloeit door haar leergierigheid en haar zuivere hart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *