Parmisa

Power-Vrouw- Parmisa | Léontine van Geffen-Lamers

Parmisa is de eerste PowerVrouw in deze serie die ik helemaal niet kende voordat ik haar fotografeerde. Ik kwam haar op het spoor via een klant van mij. Ik was zoekende naar technische vrouwen. Toen ik over haar hoorde wist ik dat ze ook in deze serie thuis hoort.

Ik fotografeerde Parmisa Ebrahimzadeh in boekwinkel Van Stockum in Den Haag. Permisa is Electrical Engineer bij BAM.

Power-Vrouw- Parmisa | Léontine van Geffen-Lamers

Waarom deze plek?

“Tussen boeken voel ik mij altijd veilig. Ik kan uren in een boekwinkel of bibliotheek zitten. Hier voel ik me heel erg op mijn gemak. Deze boekwinkel is nieuw in Den Haag. Ik kom er nu bijna een jaar en het is voor mij de gezelligste boekwinkel van de stad. Ik kijk naar de nieuwe boeken en dan zit ik hier en geniet van een kop koffie. Ja, het is zeker een plek waar ik mij thuis voel.”

Meer weten over Parmisa? Koop dan het boek! 

Parmisa koos voor het lied “Imagine” van John Lennon. Waarom ze voor dit lied koos, lees je in het boek Powervrouwen in beeld

 

Het boek “PowerVrouwen in beeld” is nu te koop. Hierin is nog meer te lezen over deze PowerVrouw. Het boek is te koop via de webwinkel op deze site en via de officiële (online) boekwinkels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *