Sandra

Power-Vrouw- Sandra | Léontine van Geffen-Lamers

Het was even goed zoeken in mijn geheugen waar ik Power Vrouw Sandra van ken. Dat is namelijk niet via twitter, van school of familie. Nee, samen met een aantal andere Brummense ondernemers stonden Sandra en ik aan de wieg van Brumbeek Professionals. Dit is een netwerk voor bedrijven in de gemeente Brummen.

Na een bijeenkomst samen nog even borrelen en kletsen, zo leerde ik haar kennen. Toen ik folders en ander materiaal voor mijn bedrijf nodig had, ben ik haar gaan vragen voor de vormgeving. Ik vind dat Sandra altijd hele mooie dingen ontwerpt. Ze weet goed mijn wensen en mijn werk te vertalen naar de vormgeving. Door dit contact gingen we het ook over andere zaken hebben en zo ontstond uit een zakelijk contact een vriendschap. Dit heb ik niet zo snel, maar wel met Sandra. Soms hebben we serieuze gesprekken en soms bespreken we zakelijke onderwerpen. Lachen om onzinnige dingen (van ons zelf ;-)), is ook wat met Sandra heel goed kan.

Sandra Heijink is grafisch vormgever.

LvG-SH_01feb.2016_0040

Waarom koos je voor deze locatie?

“De foto is gemaakt bij Camelot in Zutphen, een kroeg waar ik weleens kom. Het gaat niet persé om deze kroeg, het had ook een discotheek kunnen zijn. Het gaat mij om een ruimte die bij uitgaan en ontmoeten hoort.”

Meer weten over Sandra? Koop dan het boek! 

Sandra koos voor het lied “The first time I ever saw your face” van Roberta Flack. Waarom ze voor dit lied koos, lees je in het boek Powervrouwen in beeld

Het boek “PowerVrouwen in beeld” is nu te koop. Hierin is nog meer te lezen over deze PowerVrouw. Het boek is te koop via de webwinkel op deze site en via de officiële (online) boekwinkels.

Nieuwsbrief

Dit verhaal verscheen eerder op mijn site over momumentfotografie. Wil je de reacties die bij dit artikel horen graag lezen, klik dan op deze link en scrol naar onderen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *