Lucinda

Power-Vrouw- Lucinda | Léontine van Geffen-Lamers

Lucinda ken ik, net als Gaby, via Twitter.

Lucinda zocht een jaar of 5 geleden een fotograaf in de buurt van Apeldoorn, ik twitterde terug dat ik een fotograaf was bij haar in de buurt. Toen Lucinda mij belde en ik hoorde wat ze precies wilde (profielfoto’s) heb ik bedankt voor de opdracht. “Not my cup of tea”. Via twitter bleef het contact. Vorig jaar deed een ik workshop aquisitie bij haar. Daar leerde ik dat een afwijzing aan de telefoon van een eventuele klant geen afwijzing van mij persoonlijk is, maar dat er, op dat moment, geen behoefte aan mijn dienst is. Een belangrijke les voor mij. Wat ik destijds niet aandurfde, is nu dan toch gebeurd. Lucinda voor mijn camera 🙂

Lucinda is inspirator in life & business.

Power-Vrouw- Lucinda | Léontine van Geffen-Lamers

Waarom koos je voor deze locatie?

“Deze ruimte is in ‘tot 2021’, de oude ambachtsschool in Apeldoorn. Ik gebruik deze locatie voor bijna alles. Mijn talkshow, inspiratielezingen en om mijzelf te laten filmen. Deze plek past bij mij. Het ademt ruimte, vrijheid, geborgenheid en sfeer uit. Het is vooral niet af, net zoals het leven. Net zoals ‘mijn’ leven. Ik ben er nog niet en deze ruimte zorgt telkens weer voor een glimlach op mijn gezicht. Het is niet te groot, maar groot genoeg voor mij om heerlijk buiten mijn comfortzone te treden.”

Meer weten over Lucinda? Koop dan het boek! 

Lucinda koos voor het lied “So nice” van Bebel Gilberto. Waarom ze voor dit lied koos, lees je in het boek Powervrouwen in beeld

 

Het boek “PowerVrouwen in beeld” is nu te koop. Hierin is nog meer te lezen over deze PowerVrouw. Het boek is te koop via de webwinkel op deze site en via de officiële (online) boekwinkels.

Nieuwsbrief

Dit verhaal verscheen eerder op mijn site over momumentfotografie. Wil je de reacties die bij dit artikel horen graag lezen, klik dan op deze link en scrol naar onderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *