Kay

Power-Vrouw- Kay | Léontine van Geffen-Lamers

De naam ‘Kay Poelen’  leerde ik kennen toen ik meeschreef op een forum voor moeders die borstvoeding gaven. Tips en trucs werden gedeeld. Kay was hierin een  ‘role model’ voor veel vrouwen van dit forum. Ze had drie kinderen en een vierde op komst, gaf borstvoeding op verzoek (best een ‘dingetje’ voor veel vrouwen) en bouwde ondertussen aan haar bedrijf in draagdoeken “bykay”. Ze schreef zelf niet mee, maar er werd op een positieve manier over haar gesproken.  Toen ik later een film over borstvoeding ging maken, heb ik haar voor het eerst ontmoet.

Kay Poelen is eigenaar/ directeur van ByKay.  De foto maakte ik bij Kay thuis, in de tuin.

Power-Vrouw- Kay | Léontine van Geffen-Lamers

“Dit is mijn thuis en dit is ook écht mijn thuis. Bij eerder huizen had ik nooit echt dat thuisgevoel. Toen we deze woning voor het eerst zagen, was het een enorme bende, een bouwval. Maar ik zag het en wist, hier wil ik wonen. Dit is mijn plek. Aan de overkant heb ik een buurman met koeien, aan de andere kant is groen. Vanaf het moment dat ik hier woon, voelde ik mij compleet thuis. Ook al is het nog niet klaar, ik heb hier altijd een vakantiegevoel. Dit is wie ik ben. Een thuis hebben is zó belangrijk, voor iedereen. Een plek waar je je veilig voelt, jezelf kunt zijn en tot rust kunt komen.”

Meer weten over Kay? Koop dan het boek! 

Kay koos voor het lied “Girl on fire” van Alicia Keys. Waarom ze voor dit lied koos, lees je in het boek Powervrouwen in beeld

 

Het boek “PowerVrouwen in beeld” is nu te koop. Hierin is nog meer te lezen over deze PowerVrouw. Het boek is te koop via de webwinkel op deze site en via de officiële (online) boekwinkels.

Nieuwsbrief

Dit verhaal verscheen eerder op mijn site over momumentfotografie. Wil je de reacties die bij dit artikel horen graag lezen, klik dan op deze link en scrol naar onderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *