Irmgard

Power-Vrouw- Irmgard | Léontine van Geffen-Lamers

Kende ik mijn vorige Power Vrouw Marjan al erg lang, deze vrouw ken ik al mijn hele leven. Mijn zus Irmgard. Zij is drie jaar ouder dan ik en volgens onze moeder stond ze kort na mijn geboorte al naast mijn wieg en pakte ze mijn hand. Dit is tekenend voor onze band. Jarenlang heeft ze mij, soms letterlijk, bij de hand genomen. We speelden veel samen, hadden qua muziek en kleding dezelfde smaak (wat voor mij nog wel eens minder gunstig uitpakte, als zij al weer wat nieuws kreeg, moest ik die van haar nog afdragen… ). Natuurlijk hadden we wel eens ruzie, maar in mijn herinnering is ze voor mij vooral, zeker als kind, een soort tweede moeder geweest.

Uiteindelijk gingen we samen naar dezelfde kunstacademie en omdat we in die tijd hetzelfde kapsel hadden werden we nog wel eens voor een tweeling aan gezien. Erg grappig vond ik dat.

Hoewel we dicht bij elkaar wonen, zien we elkaar niet zo heel veel. Ons werk en gezin vraagt veel aandacht. Maar dat geeft niet, als we elkaar zien is het goed. Soms spreken we af om ergens uitgebreid te gaan lunchen, altijd gezellig. Dan kan ik haar weer helpen met vragen over het ondernemerschap, wat ik langer doe dan zij.

Irmgard Lamers is schilderes

Power-Vrouw- Irmgard | Léontine van Geffen-Lamers

Waarom koos je voor deze locatie?

“Deze locatie is mijn atelier. Hier schilder ik, ontvang klanten en de mensen die ik portretteer zitten hier model.”

Meer weten over Irmgard? Koop dan het boek! 

Irmgard koos voor het lied “Beautiful distraction” van Ilse de Lange. Waarom ze voor dit lied koos, lees je in het boek Powervrouwen in beeld

Voor wie Beautiful Distraction niet kent..

Het boek “PowerVrouwen in beeld” is nu te koop. Hierin is nog meer te lezen over deze PowerVrouw. Het boek is te koop via de webwinkel op deze site en via de officiële (online) boekwinkels.

Nieuwsbrief

Dit verhaal verscheen eerder op mijn site over momumentfotografie. Wil je de reacties die bij dit artikel horen graag lezen, klik dan op deze link en scrol naar onderen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *