Gabi

Power-Vrouw- Gabi | Léontine van Geffen-Lamers

Power Vrouw Gabi ken ik ook al heel lang, vooral online. Wij schreven samen op een forum voor moeders die kinderen borstvoeding geven. Hoewel we niet zo ver van elkaar wonen, zochten we elkaar niet op, maar bleven elkaar wel volgen. Gabi is van oorsprong psychiatrisch verpleegkundige. Een aantal jaren geleden maakte ze de grote sprong om haar hart te volgen. Ze opende een bakwinkel. In deze winkel werken o.a. jongeren met een (psychiatrische) beperking. Ik fotografeerde Gabi thuis in haar woonkamer.

Gabi is eigenaar van de bakwinkel Gaabs in Doetinchem.

 

Power-Vrouw- Gabi | Léontine van Geffen-Lamers

Waarom deze locatie?

“Als je mij vraagt ‘waar voel jij je goed’, dan is dat hier, thuis. En dan vooral op zaterdagavond. Dan heb ik zes dagen gewerkt en ben ik moe. Eerst eten en daarna plof ik samen met mijn gezin op de bank. Dat is het ultieme thuisgevoel. En als je mij vraagt wat het belangrijkste is, dan is dat uiteindelijk mijn gezin. Zij zijn belangrijker dan mijn zaak. Thuis is er rust en Joost, mijn man, is mijn baken. Hij heeft alles geregeld. Samen op de bank een film kijken, wijntje erbij. Meer heb ik dan niet nodig. Ik hoef geen dure dingen of vakanties. Dit is wat ik wil, een huis waar ik mij goed voel, met mensen die ik liefheb. Dat vind ik belangrijk.”

Meer weten over Gabi? Koop dan het boek! 

Gabi koos voor het lied “Sometimes is snows in April” van Prince. Waarom ze voor dit lied koos, lees je in het boek Powervrouwen in beeld

Voor wie het lied van Prince niet kent:

Het boek “PowerVrouwen in beeld” is nu te koop. Hierin is nog meer te lezen over deze PowerVrouw. Het boek is te koop via de webwinkel op deze site en via de officiële (online) boekwinkels.

Nieuwsbrief

Dit verhaal verscheen eerder op mijn site over momumentfotografie. Wil je de reacties die bij dit artikel horen graag lezen, klik dan op deze link en scrol naar onderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *