Dilyana

Power-Vrouw- Dilyana | Léontine van Geffen-Lamers

Dilyana leerde ik kennen tijdens het powerontbijt van Lucinda Douglas op internationale vrouwendag 8 maart 2016. Dilyana vertelde kort aan de groep hoe ze Lucinda had leren kennen en wat ze in het dagelijks leven doet. Dit was leuk om te horen, maar er was nog niet direct een ‘klik. Ik sprak ook op die ochtend en dit sprak Dilyana aan. Zij zocht contact met mij via Linkedin en we raakten daar aan de praat. We besloten dat het verstandiger was om onder het genot van een kop thee of koffie verder te gaan. Tijdens deze ochtend hadden we een fascinerend gesprek over hoe we in het leven staan, waar we mee bezig zijn en waarom dit zo zinvol is. Niet alleen voor onszelf, maar ook de wereld om ons heen. Terug naar huis dacht ik, dit is een echte PowerVrouw.

Dilyana Simons is Business & Personal Development Accelerator. Haar website

Power-Vrouw- Dilyana | Léontine van Geffen-Lamers

Waarom koos je voor deze locatie?

“Deze ruimte is in mijn eigen huis. Het concept van thuis zijn houdt mij bezig. Misschien komt dat omdat ik oorspronkelijk uit Bulgarije kom. Tien jaar geleden kwam ik naar Nederland voor mijn grote liefde. Het land, de mensen en de cultuur zijn erbij gekomen, als een ‘packagedeal’ die ik heb omarmd. Ik vraag mij al die jaren af: wat is ‘thuis’? Onlangs heb ik ontdekt dat thuis geen locatie is voor mij, maar een gevoel, een emotie. Ik ben thuis als ik aan het coachen of schrijven ben. Of wanneer ik een intrigerend gesprek heb met iemand. Dit gevoel kan eigenlijk overal ontstaan. Deze plek is mijn inspiratieruimte. Ik ontvang hier mensen voor mijn coachingsessies en schrijf er mijn artikelen. Ik verken de wereld buiten en tegelijkertijd kijk ik naar binnen.”

Meer weten over Dilyana? Koop dan het boek! 

Dilyana koos voor het lied “Read all about it” van Emeli Sandé. Waarom ze voor dit lied koos, lees je in het boek Powervrouwen in beeld

 

Het boek “PowerVrouwen in beeld” is nu te koop. Hierin is nog meer te lezen over deze PowerVrouw. Het boek is te koop via de webwinkel op deze site en via de officiële (online) boekwinkels.

Nieuwsbrief

 

Dit verhaal verscheen eerder op mijn site over momumentfotografie. Wil je de reacties die bij dit artikel horen graag lezen, klik dan op deze link en scrol naar onderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *