Sandra

Power-Vrouw- Sandra | Léontine van Geffen-Lamers

Het was even goed zoeken in mijn geheugen waar ik Power Vrouw Sandra van ken. Dat is namelijk niet via twitter, van school of familie. Nee, samen met een aantal andere Brummense ondernemers stonden Sandra en ik aan de wieg van Brumbeek Professionals. Dit is een netwerk voor bedrijven in de gemeente Brummen.

Na een bijeenkomst samen nog even borrelen en kletsen, zo leerde ik haar kennen. Toen ik folders en ander materiaal voor mijn bedrijf nodig had, ben ik haar gaan vragen voor de vormgeving. Ik vind dat Sandra altijd hele mooie dingen ontwerpt. Ze weet goed mijn wensen en mijn werk te vertalen naar de vormgeving. Door dit contact gingen we het ook over andere zaken hebben en zo ontstond uit een zakelijk contact een vriendschap. Dit heb ik niet zo snel, maar wel met Sandra. Soms hebben we serieuze gesprekken en soms bespreken we zakelijke onderwerpen. Lachen om onzinnige dingen (van ons zelf ;-)), is ook wat met Sandra heel goed kan.

Sandra Heijink is grafisch vormgever.

LvG-SH_01feb.2016_0040

Waarom koos je voor deze locatie?

“De foto is gemaakt bij Camelot in Zutphen, een kroeg waar ik weleens kom. Het gaat niet persé om deze kroeg, het had ook een discotheek kunnen zijn. Het gaat mij om een ruimte die bij uitgaan en ontmoeten hoort.”

Wat doet de ruimte met je?

“Het leuke van uitgaan vind ik dat er veel mensen zijn. Dat vind ik gezellig. Ik ga regelmatig uit, soms naar een kroeg, maar ook naar discotheken of grote houseparty’s. Ik vind het prettig als er veel mensen om mij heen zijn. Het leuke aan uitgaan vind ik het ontmoeten van mensen, ik hou altijd wel een paar contacten over aan een concert. Via sociale media houden we contact en bij andere concerten komen we elkaar weer tegen. Genieten vind ik dat.”

Waarom koos je voor ‘The First time I Ever saw your face’ van Roberta Flack?

“Omdat ik graag naar housemuziek luister, is dit lied waarschijnlijk niet direct wat mensen bij mij verwachten. Voor mij gaat ‘the first time I ever saw your face’ over het ontmoeten van (nieuwe) mensen. Sommige mensen blijven, anderen gaan weer weg. Ik heb hele trouwe vriendschappen die al jaren duren, maar ook contacten die heel vluchtig zijn. Het is allemaal goed. Het is vaak een eerste blik of opmerking waardoor ik in contact kom met mensen. Daarover gaat voor mij dit lied.”

Wat is kracht voor jou?

“Dat is een lastige vraag. Wat ik merk is dat de dingen die ik gewoon vind, door anderen vaak krachtig gevonden worden. Ik doe mijn ding en de dingen die ik leuk vind. Soms kom ik drempels tegen en daar moet ik dan overheen, soms zelfs meer dan één keer. Op enig moment lukt me dat. Ik vind dat heel normaal en hang daar niet direct het woord ‘kracht’ aan. Zo noemen anderen het. Wat mij wel een gevoel van kracht geeft, is samenzijn met anderen. Aandacht en complimenten krijgen én geven. Dat geeft een krachtig gevoel en dat heb ik nodig.”

Waarom vind ik Sandra een PowerVrouw?

Naast het feit dat Sandra mooie dingen ontwerpt, bewonder ik haar goedlachse karakter. Ze gaat altijd uit van het positieve. Sandra heeft een groot hart waar veel mensen in passen. Ik herken haar gevoeligheid voor sfeer en het graag anderen naar de zin willen maken. Ze heeft wel duidelijk haar grenzen en als je die overschrijdt is het over en uit. Sandra stelt je op je gemak, ze geeft je graag aandacht en complimenten. Een hartelijke, sociale en creatieve vrouw, waarmee je enorm mee kunt lachen.

Mocht je het nummer van Roberta Flack niet kennen, kun je het hier horen.

Het boek “PowerVrouwen in beeld” is nu te koop. Hierin is nog meer te lezen over deze PowerVrouw. Het boek is te koop via de webwinkel op deze site en via de officiële (online) boekwinkels.

Nieuwsbrief

Dit verhaal verscheen eerder op mijn site over momumentfotografie. Wil je de reacties die bij dit artikel horen graag lezen, klik dan op deze link en scrol naar onderen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *